WIE WE ZIJN

SamenZin


Ben je iemand verloren aan de dood? Ben je werkeloos geworden? Gescheiden? Gevlucht? Mag je je (klein)kinderen niet meer zien? Ben je ongeneeslijk ziek? Heb je een kind met een beperking of ben je je idealen en perspectief in het leven verloren? Welk verlies je ook doormaakt, het kan behoorlijk ingrijpend zijn.

Wij van SamenZin zijn er voor je. Niets menselijks is ons vreemd. Contacteer ons als je wilt praten over wat je bezighoudt. Bijvoorbeeld met anderen die ook verdriet hebben... die rouwen. Zo helpen we elkaar! En kijk eens naar ons Troost-aanbod.

Dan nog iets: we zijn van de Katholieke kerk, maar we zijn er voor iedereen. We zijn geen zieltjeswinners, maar gewone mensen. Ook als je niets gelooft zijn we er speciaal voor jou. Samen met al die anderen die ook hun verhaal willen delen.

Begeleiders van onze activiteiten zijn pastores en parochianen die veel ervaring hebben en deskundig zijn op het gebied van verlies, rouw en het zoeken naar zin. Zij zijn werkzaam in de St. Lucasparochie en de St. Maartenparochie. Je kan een beroep op ons doen als je woont in deze plaatsen (of directe omgeving): 

Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Hoevelaken, Leusden, Achterveld, Barneveld, Voorthuizen, Zeist, Woudenberg, Maarn, Doorn, Leersum, Driebergen-Rijsenburg. 

Ons aanbod is gratis. Wil je ons financieel steunen? Top! Zie onder 'contact'.  

Meer info: https://www.stlucas.nu en https://www.parochie-sintmaarten.nl